This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.

La reducere

Lampă de cap Delphin LUMINA
Move your mouse over image

Lampă de cap Delphin LUMINA

63,00 lei
cu TVA

Lampă de cap Delphin LUMINA

Lumina este o lanternă frontală de cap comodă de la marca Delphin. Această lanternă frontală rezolvă veşnica problemă a lanternelor de cap, care sunt bateriile amplasate lângă sursa de lumină din partea frontală. Aceste lanterne frontale acţionează adeseori dezechilibrat la purtare. Lumina a rezolvat chiar excelent această problemă. Bateriile sunt amplasate în partea din spate a bretelelor lanternei. 

Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Lampă de cap Delphin LUMINA

Lumina este o lanternă frontală de cap comodă de la marca Delphin. Această lanternă frontală rezolvă veşnica problemă a lanternelor de cap, care sunt bateriile amplasate lângă sursa de lumină din partea frontală. Aceste lanterne frontale acţionează adeseori dezechilibrat la purtare. Lumina a rezolvat chiar excelent această problemă. Bateriile sunt amplasate în partea din spate a bretelelor lanternei. În acest caz în partea frontală este amplasată numai capul de iluminat cu dioda LED înalt performantă dar economică. Aceasta are trei niveluri de iluminat selectabile cu tasta: lumina puternică, lumina atenuată şi stroboscopul. Capul poate fi rotit în sensul jos şi sus, ceea ce veţi aprecia cu siguranţă în timpul diverselor activităţi legate în special de pescuit. Dar, aşa cum o ştim cu toţii, o lanternă frontală de cap este de nepreţuit aproape în fiecare situaţie de vizibilitate redusă! Datorită designului ergonomic al Lumina, purtarea aceste lanterne frontale de cap este foarte confortabilă şi nici după ore de purtat nu se ajunge la senzaţia că v-ar apăsa. În cazul, că sunteţi în căutarea unei lanterne frontale de cap de calitate excelentă, alegerea dumneavoastră este clară - Delphin LUMINA.

 

Parametri tehnici:

 

Alimentare: 3xAA

900013013
2 Produse

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Pret 26,00 lei
Caracteristici: ·          Tip lanterna: de...
Caracteristici: ·          Tip lanterna: de cap; ·          Numar led-uri: 5; ·          Buton On/Off; ·          Banda...
Pret 19,00 lei
Caracteristici: ·          Numar led-uri: 5;...
Caracteristici: ·          Numar led-uri: 5; ·          Buton On/Off; ·          Clipsuri pentru prindere; ·...