Politica de cookie

Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.
cititi Politica de confidentialitate  Termeni si conditii

La reducere

YGK RS G-Soul Upgrade X8 200m
Move your mouse over image

YGK RS G-Soul Upgrade X8 200m

170,00 RON
cu TVA

YGK RS G-Soul Upgrade X8 200m  #1.5 = 0.205mm  30lb~13.6kg

Modelul YGK G-Soul a devenit in scurt timp unul dintre cele mai populare fire textile de pe mapamond. Explicatiile sunt multiple, dar comportamentul si rezistenta acestui fir sunt atuurile care ies in evidenta.  Veti fi suprinsi de suprafata extrem de lina, chiar si la diametrele cele mai mici. Secretul consta in tehnologia avansata de impletire, dezvoltata de japonezi. Mai mult, materialul folosit, firul Ultra 2 PE, are capacitatea de a dobandi o rezistenta la rupere cu 40 de procente mai ridicata decat cea a multifilamentelor conventionale (firele impletite spectra).  Tehnologia de impletire dezvoltata de YGK poarta numele WX Braiding 

Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

YGK RS G-Soul Upgrade X8 200m  #1.5 = 0.205mm  30lb~13.6kg

Tip : fir textil impletit in opt

Lungime rola : 200 metri

Culoare fir :  verde fluo

Cod : YGK-D612-

Fabricat in : Japonia

Modelul YGK G-Soul a devenit in scurt timp unul dintre cele mai populare fire textile de pe mapamond. Explicatiile sunt multiple, dar comportamentul si rezistenta acestui fir sunt atuurile care ies in evidenta.  Veti fi suprinsi de suprafata extrem de lina, chiar si la diametrele cele mai mici. Secretul consta in tehnologia avansata de impletire, dezvoltata de japonezi. Mai mult, materialul folosit, firul Ultra 2 PE, are capacitatea de a dobandi o rezistenta la rupere cu 40 de procente mai ridicata decat cea a multifilamentelor conventionale (firele impletite spectra).  Tehnologia de impletire dezvoltata de YGK poarta numele WX Braiding Technology si reduce la maxim elasticitatea materialelor folosite, pastrand totodata o suprafata perfect lina, chiar si atunci cand vorbim de o impletire de 8 spire.  Culoarea Hi-Vis Lime Green are o vizibilitate excelenta, indiferent de conditiile de luminozitate, mai ales datorita marcajului special de culoare alba, la fiecare metru.

GK G-soul X8 upgrade line has the most advanced material braided by the most advanced technology to offer great line. It has smooth surface and the smallest line diameter. It employs the most advanced filament, Ultra 2 PE, to achieve about 40% more maximum strength compared to standard spectra braided lines. YGK WX braiding technology makes the line with the least stretch and tightest line body. The 8-strand body offers the smoothest line surface. Quality is proven. Hi-vis lime green with white marking at every 1m (1yd). Made in Japan.

 

 

2 Produse

Referinte specifice