Politica de cookie

Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.
cititi Politica de confidentialitate  Termeni si conditii

La reducere

FIR VARIVAS AVANI SEA BASS NOU 150M 20.9LB VERDE FLUO
Move your mouse over image

FIR VARIVAS AVANI SEA BASS NOU 150M 20.9LB VERDE FLUO

144,00 RON
cu TVA

FIR VARIVAS AVANI SEA BASS NOU 150M 20.9LB VERDE FLUO

Fir Textil Varivas Avani Sea Bass Premium PE New este firul necesar pentru un pescuit cu succes la bass se caracterizeaza prin durabilitate, sensibilitate, putere. Pe baza analizarii în vederea satisfacerii acestor cerinte, a renascut Avani Sea Bass PE premium. Dintre toate aceste caracteristici cel mai mare progres s-a obtinut în domeniul puterii si a rezistentei. Un fir textil cu grad foarte inalt de rezistenta la abraziune si stabilitate ridicata la razele UV, acesta combina impletirea foarte stransa cu impregnarea speciala cu silicon pentru o rezistenta maxima la nod.

Cantitate

 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

FIR VARIVAS AVANI SEA BASS NOU 150M 20.9LB VERDE FLUO

Fir Textil Varivas Avani Sea Bass Premium PE New este firul necesar pentru un pescuit cu succes la bass se caracterizeaza prin durabilitate, sensibilitate, putere. Pe baza analizarii în vederea satisfacerii acestor cerinte, a renascut Avani Sea Bass PE premium. Dintre toate aceste caracteristici cel mai mare progres s-a obtinut în domeniul puterii si a rezistentei. Un fir textil cu grad foarte inalt de rezistenta la abraziune si stabilitate ridicata la razele UV, acesta combina impletirea foarte stransa cu impregnarea speciala cu silicon pentru o rezistenta maxima la nod.Sensibilitatea sa ridicata face sa se simta cele mai fine trasaturi ale celor mai mofturosi pesti, chiar si la distante apreciabile, insa spre deosebire de alte fire textile, are la intepare o duritate moderata si nu extrema. Unele din marile probleme ale firelor textile rezolvate de VARIVAS AVANI SEA BASS este reducerea rasucirii firului in lansare si recuperare.

Caracteristici

Tip Produs      Fir textil

Grosime          0.18 mm

Rezistenta     20.9 Lbs

Culoare           Verde

Lungime (m)    150

Model AVANI SEA BASS

Material         Textil

Fabricat In    Japonia

V13215012
5 Produse

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Pret 281,00 RON
Fir Textil AVANI EGING TIP RUN PE 4X 200M 9.6LB MARKING...
Fir Textil AVANI EGING TIP RUN PE 4X 200M 9.6LB MARKING FLUO GREEN Culoare        Marking Fluo Green Lungime       200m...
Pret 99,00 RON
Fir Textil Varivas High Grade PE X4, Flash Green, 150m...
Fir Textil Varivas High Grade PE X4, Flash Green, 150m Varivas High Grade PE X4 este un fir textil impletit din 4 fibre Dyneema de ultima...