This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.

La reducere

Produse noi

AMIX BETAINA 1kg
Move your mouse over image

AMIX BETAINA 1kg

8,00 lei
cu TVA

AMIX ANASON 1kg

Una dintre cele mai de succes game de nada din Romania, AMIX® este un amestec de fainuri cerealiere, seminte maruntite, pelete si minerale, repartizate in proportii care sa ii permita o omogenizare rapida, indiferent de temperatura exterioara. Este destinat nadirilor locale pe arc momitor sau nadirilor extinse cu bulgari pentru catapulta. Pentru a obtine un maximum de atractivitate recomandam folosirea lui in combinatie cu aditivi sau amorse din gama noastra, existand echivalent pentru fiecare aroma in parte.

Cantitate
Stoc epuizat

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere

Una dintre cele mai de succes game de nada din Romania, AMIX® este un amestec de fainuri cerealiere, seminte maruntite, pelete si minerale, repartizate in proportii care sa ii permita o omogenizare rapida, indiferent de temperatura exterioara.

 

Este destinat nadirilor locale pe arc momitor sau nadirilor extinse cu bulgari pentru catapulta. Pentru a obtine un maximum de atractivitate recomandam folosirea lui in combinatie cu aditivi sau amorse din gama noastra, existand echivalent pentru fiecare aroma in parte.

 

Ca liant poate fi folosit si SPD® (sirop porumb dulce), astfel pasta rezultata devenind solubila.

 

MOD DE UTILIZARE:

 

Se varsa continutul unei pungi intr-un recipient si se adauga apa din balta, treptat, pana se creeaza o pasta. In loc de apa se pot folosi si lichide atractante precum aditivi, amorse sau Betamix, care ii vor conferi un plus de atractivitate.

 

ATENTIE!

 

Amestecul trebuie lasat cateva minute pentru omogenizare, anumite ingrediente din AMIX® absorbind partea lichida treptat.

 

ASPECT

 

Pasta rezultata va avea diverse culori si arome, in functie de tipul AMIX®-ului.

 

MARCA INREGISTRATA

 

AMIX® este inregistrat la OSIM cu nr. de marca 158286.

6425968502535

Referinte specifice