Politica de cookie

Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.
cititi Politica de confidentialitate  Termeni si conditii

La reducere

Floating Tube DAM Belly Boat With Oars
Move your mouse over image

Floating Tube DAM Belly Boat With Oars

1.993,24 RON
cu TVA

Noua belly boat de la DAM sau flot tube cum mai este cunoscuta in Europa. Este un hibrid de fapt, intre un belly boat si o barca, dispune de vasle si suport de picioare. De ce? pentru ca atunci cand doresti o deplasare rapida, poti scoate picioarele din apa, le aseszi pe suportul din fata si poti utiliza vaslele. Picioarele atarnate nu mai opun rezistenta in apa, astfel incat iti confera o viteza de deplasare mai mare.Pentru deplasare rapida, este necesar sa ai in picioare labe de inot ( nu sunt incluse ). Flot Tube-un Dam nu este din plastic, este fabricat din PVC de 0,70 mm grosime, ceea ce ii confera o rezistenta de exceptie.

Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Floating Tube DAM Belly Boat With Oars

Noua belly boat de la DAM sau flot tube cum mai este cunoscuta in Europa. Este un hibrid de fapt, intre un belly boat si o barca, dispune de vasle si suport de picioare. De ce? pentru ca atunci cand doresti o deplasare rapida, poti scoate picioarele din apa, le aseszi pe suportul din fata si poti utiliza vaslele. Picioarele atarnate nu mai opun rezistenta in apa, astfel incat iti confera o viteza de deplasare mai mare.Pentru deplasare rapida, este necesar sa ai in picioare labe de inot ( nu sunt incluse ). Flot Tube-un Dam nu este din plastic, este fabricat din PVC de 0,70 mm grosime, ceea ce ii confera o rezistenta de exceptie.  Belly boat-ul are in dotare un scaun gonflabil, o pompa de picior , dar si un kit de reparatii. Pe cele doua parti ale scaunului, pe tuburile gonflbile exista curele elastice ține eventual un costum de ploaie, o masă de prânz sau o cutie cu momeli. In spatele scaunului, exista spatiu suficient pentru depozitarea unei genti de dimensiuni mari, recomandam impermeabila , pentru depozitarea lucrurilor pesonale. Spre exemplu, toate gentile impermeabile Madcat din EVA se portivesc perfect, pentru a incapea confortabil in acest spatiu. Avantajele float tube-ului ? Usor de transportat, usor de montat iar in partida de pescuit in ea esti una cu mediul in care te lupti pentru captura .

 

10010956923
1 Obiect

Referinte specifice