Politica de cookie

Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.
cititi Politica de confidentialitate  Termeni si conditii

La reducere

Voblere Goldy Vibro max 2,8 cm 2.7g FLOATING
Move your mouse over image

Voblere Goldy Vibro max 2,8 cm 2.7g FLOATING

23,90 RON
cu TVA

Voblere Goldy Vibromax 2,8 cm 2.7g FLOATING

Voblerele Goldy sunt unele dintre cele mai bine vandute voblere din Europa. Produse in Serbia , testate individual inainte de impachetare , nu-i de mirare ca au un impact atat de mare. Ca sa nu mai vorbim de pretul lor , imbatabil la o asemenea calitate ! Numele de Vibro Max deriva din vibratia lor foarte pronuntata , la care se adauga si bilele de otel din interior care dau efectul "rattle". Recomandate pentru clean , pastrav de rau , avat , rosioara , biban , vaduvita . Faptul ca sunt plutitoare , le fac mai potrivite pentru pescuit in zonele cu agataturi 

Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Voblere Goldy Vibro max 2,8 cm 2.7g FLOATING

Voblerele Goldy sunt unele dintre cele mai bine vandute voblere din Europa. Produse in Serbia , testate individual inainte de impachetare , nu-i de mirare ca au un impact atat de mare. Ca sa nu mai vorbim de pretul lor , imbatabil la o asemenea calitate ! Numele de Vibro Max deriva din vibratia lor foarte pronuntata , la care se adauga si bilele de otel din interior care dau efectul "rattle". Recomandate pentru clean , pastrav de rau , avat , rosioara , biban , vaduvita . Faptul ca sunt plutitoare , le fac mai potrivite pentru pescuit in zonele cu agataturi , - atunci cand simtim ca voblerul a atins ceva sub apa , ne oprim din mulinat , voblerul se ridica si astfel evitam obstacolul si deci agatarea sa -. Evolutie pana la 1m din lanseu si 1,6m la trena . Ancore VMC # 14 .

GY/1028GB
3 Produse

Referinte specifice