Politica de cookie

Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.
cititi Politica de confidentialitate  Termeni si conditii

La reducere

  • Pret redus
Scaun Browning Xitan Roto Chair Deluxe
Move your mouse over image

Scaun Browning Xitan Roto Chair Deluxe

735,30 RON Salveaza 10%
817,00 RON
cu TVA

Scaun Browning Xitan Roto Chair Deluxe

Scaun Browning Xitan Roto Chair Deluxe este un scaun flexibil, rotativ, pentru pescuitul la feeder cu spătar rabatabil și patru picioare reglabile în înălțime. Toate accesoriile obișnuite de 25 mm pot fi, de asemenea, utilizate cu acest scaun datorită diametrului picioarelor. Xitan Roto Chair Deluxe este tapitat cu un material impermeabil de foarte buna calitate, care imita pielea naturala. Acest scaun este unul robust si reprezinta solutia ideala pentru pescarii la feeder, avand un raport calitate/pret greu de egalat. Inaltimea picioarelor este de 53cm iar diametrul unuia este de 2,5 cm (25mm) . Latimea cadrului este de 66cm iar adancimea este de 42 cm. 

Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Scaun Browning Xitan Roto Chair Deluxe

Scaun Browning Xitan Roto Chair Deluxe este un scaun flexibil, rotativ, pentru pescuitul la feeder cu spătar rabatabil și patru picioare reglabile în înălțime. Toate accesoriile obișnuite de 25 mm pot fi, de asemenea, utilizate cu acest scaun datorită diametrului picioarelor. Xitan Roto Chair Deluxe este tapitat cu un material impermeabil de foarte buna calitate, care imita pielea naturala. Acest scaun este unul robust si reprezinta solutia ideala pentru pescarii la feeder, avand un raport calitate/pret greu de egalat. Inaltimea picioarelor este de 53cm iar diametrul unuia este de 2,5 cm (25mm) . Latimea cadrului este de 66cm iar adancimea este de 42 cm. Picioarele sunt prevazute cu talpica cu suprafata generoasa ( diametru11 cm ) pentru a conferi stabilitate si deasemeni, pentru a preveni ingroparea picioarelor in pamantul moale. Inaltimea scunului cu speteaza este de 50 cm. Scaunul are dedesubt, pe platforma pe care este montat , o cutie plata , prevazuta cu balamale si inchizatori cu clipsuri, pentru transportul si depozitarea micilor accesorii indispensabile in orice partida de pescuit la feeder. Spatarul scaunului este deasemeni rabatabil.

Caracteristici

Greutate           8.82kg

Material         piele sintetica

503158003001
2 Produse

Referinte specifice