UGLY DUCKLING MODEL 3.5cm 3g DOR SINKING

UGLY DUCKLING MODEL 3.5cm 3g DOR SINKING

UD/1004DOR
26,00 lei
Cu TVA

UGLY DUCKLING MODEL 3.g 3.5cm DOR SINKING

Folositi aceste năluci atunci când toate celelalte eșuează. Înainte de a-ți împacheta echipamentul, nu uita sa verifici daca ai voblerele Ugly Duckling® freacă-ți mâinile increzator si vei prinde cei mai mari BibaniCleniAvatiPastrav chiar si Stiucilor mari o sa le placa aceasta naluca ! Sunt fabricate din lemn de balsa, sculptate manual!

 

 

UGLY DUCKLING MODEL 3.g 3.5cm DOR SINKING

Folositi aceste năluci atunci când toate celelalte eșuează. Înainte de a-ți împacheta echipamentul, nu uita sa verifici daca ai voblerele Ugly Duckling® freacă-ți mâinile increzator si vei prinde cei mai mari Bibani, Cleni, Avati, Pastrav chiar si Stiucilor mari o sa le placa aceasta naluca ! Sunt fabricate din lemn de balsa, sculptate manual!

 

O paletă de dimensiuni de la 2 la 5cm care cauta, atrage pestele rapitor. Deși sunt mici, ele păstrează în continuare toate caracteristicile pentru care sunt faimoasele voblere Duckling® Ugly. Vibrații intense, adâncimea de scufundare și greutatea potrivită pentru o aruncare lungă și precisă.

Aceste năluci se scufundă încet pentru a rămâne suficient de mult în vizorul unui prădător și vă permite să controlați adâncimea evolutiei, ridicand varful lansetei in functie de adancimea apei. Se scufundă adânc atunci când țineți vârful lansetei lângă suprafața apei, ridicand varful lansetei voblerul se indeparteaza de fundul apei evitand astfel si agataturile . Cu toate acestea, pestele rapitor, daca este in zona ii atrage atentia (răspund rapid la schimbări). Sunt fabricate din lemn de balsa, sculptate manual!

20 Produse
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.