This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.

La reducere

Spinmad Cicada CMA 2.5cm/2.5gr – 0101
Move your mouse over image

Spinmad Cicada CMA 2.5cm/2.5gr – 0101

14,00 lei
cu TVA

Spinmad Cicada CMA 2.5cm/2.5gr – 0101

Este o naluca unica care imita perfect corpul si culorea diferitelor vietuitoarelor ce traiesc in apa : insecte, pesti/broaste/raci de dimensiuni mici. Este recomandata pentru pescuitul in ape cu o adancime medie, de maximum 2m. In ape curgatoare : CMA este potrivita pentru raurile de dimensiuni medii cu un curent rapid. La inceputul lunii mai , aceasta este o arma letala pentru pastravii care ataca naluca chiar aproape de fundul apei. In timpul verii, in zilele fierbinti, este suficient sa lansati naluca in curent si sa ridicati lanseta cat mai sus. O cicada care evolueaza la suprafata va atrage cu siguranta un frumos clean sau avat. Dimpotriva, toamna, in apele mai adanci, puteti sa va bazati pe atacurile bibanilo

Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Spinmad Cicada CMA 2.5cm/2.5gr – 0101

Lungime naluca : 2.5cm

Inaltime naluca : 1cm

Greutate naluca : 2.5grame

Tip naluca : cicada

Cod : SPINMAD-0101

Evolutie : sinking (variabila)

Recomandat la : clean, pastrav, biban

Mod de ambalare : 1buc/pac

Ancore : 1buc x nr.12

Fabricat in : Polonia

 

Este o naluca unica care imita perfect corpul si culorea diferitelor vietuitoarelor ce traiesc in apa : insecte, pesti/broaste/raci de dimensiuni mici. Este recomandata pentru pescuitul in ape cu o adancime medie, de maximum 2m. In ape curgatoare : CMA este potrivita pentru raurile de dimensiuni medii cu un curent rapid. La inceputul lunii mai , aceasta este o arma letala pentru pastravii care ataca naluca chiar aproape de fundul apei. In timpul verii, in zilele fierbinti, este suficient sa lansati naluca in curent si sa ridicati lanseta cat mai sus. O cicada care evolueaza la suprafata va atrage cu siguranta un frumos clean sau avat. Dimpotriva, toamna, in apele mai adanci, puteti sa va bazati pe atacurile bibanilor.

Toata lumea stie ca modelul CMA 2.5gr este pefect pentru apele adanci, dar putin folosesc acesta “micro naluca” pentru a o pescui in stilul jigging in aceste locuri. Este adevarat ca este nevoie de timp pana cand naluca atince fundul la 3-4 metri adancime, dar merita cu adevarat.

Cicada imita creaturi care se misca chiar deasupra fundului apei. In acest caz cele mai bune sunt cicadele in culorile negru, rosu sau fluo.

0101
1 Obiect

Referinte specifice