This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.

La reducere

Relax Kopyto 7,5 CM TriColor TC211
Move your mouse over image

Relax Kopyto 7,5 CM TriColor TC211

8,00 lei
cu TVA

Relax Kopyto 7,5 CM TriColor TC211

Legenda vie in materie de naluci siliconice, Kopyto 3 a fost proiectata de Witold Kowalczyk la inceputul anilor 1990 si este cu siguranta una dintre cele mai eficiente naluci inventate vreodata. Kopyto 3 a fost rezultatul multor ore petrecute la pescuit pe apele europene si americane, schite de desen, cuțite de sculptat, nenumarate kilograme de silicon si multe incercari de turnare. In final a rezultat o naluca pe care o poti pescui cu orice echipament la toate speciile de rapitori. Corp voluminos, coada in stil Kopyto cu 3 fante de-a lungul secțiunii care duc la o paleta vibratila mare si voluminoasa. 

Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Relax Kopyto 7,5 CM TriColor TC211

Legenda vie in materie de naluci siliconice, Kopyto 3 a fost proiectata de Witold Kowalczyk la inceputul anilor 1990 si este cu siguranta una dintre cele mai eficiente naluci inventate vreodata. Kopyto 3 a fost rezultatul multor ore petrecute la pescuit pe apele europene si americane, schite de desen, cuțite de sculptat, nenumarate kilograme de silicon si multe incercari de turnare. In final a rezultat o naluca pe care o poti pescui cu orice echipament la toate speciile de rapitori. Corp voluminos, coada in stil Kopyto cu 3 fante de-a lungul secțiunii care duc la o paleta vibratila mare si voluminoasa. Forma nalucii ofera corpului o miscare laterala minimala in timp ce se scufunda sau se recupereaza.  Sectiunile cozii creaza turbulente adorate de toate speciile de rapitori.

 

Kopyto 3 este una dintre cele mai usoare si eficiente naluci de lansat si de recuperat, ceea ce o face ideala pentru orice pescar de rapitori.

 

Este un shad care combina materialul foarte moale cu forma apropiata de pestii naturali. Se fabricata in mai multe modele:

 

      *Standard (S) -  culori simple sau combinate, avand o culoare de fond obtinuta din turnare si alte nuante obtinute prin vopsire, cu si fara glitter.

 

      *Laminat (L) obtinerea celor 2 culori se face printr-un injector dublu.

 

      *Floating (F) material cu o densitate mai mica, permitandu-i shad-ului sa pluteasca.

 

      *TriColor (TC) obtinerea celor 2 culori se face printr-un injector dublu, iar coada este intotdeauna de alta culoare, injectata separat.

 

      *Head (H) acest shad este obtinut prin injectarea separata a capului fata de restul corpului, intotdeauna cele doua parti au culori diferite.

 

      *Tiger (TG) culoarea de baza este obtinuta ca la modelul standard, particularitate fiind dungile de pe corpul shadului intotdeauna de nuante diferite, obtinute prin vopsire separata.

 

      *Tail (T) acest shad este obtinut prin injectarea separata a cozii fata de restul corpului, intotdeauna cele doua parti au culori diferite.

 

Datorita crestaturilor de la baza cozii naluca evolueaza la cele mai mici vibratii ale varfului lansetei, evolutia se apropie de miscarea pestilor vizati de rapitori. Este o naluca versatila, lungimea de 7,5 CM recomandand-o pentru pescuitul salaului, stiucii si somnului, atat pe lacuri cat si pe rauri.

 Caracteristici:

 

Tip naluca: Shad

Varianta: TriColor

Lungime: 7.5cm

Greutate: 8g

Ambalaj: 5buc/plic.

BLS3-TC(5)211
2 Produse

Referinte specifice