This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.

La reducere

Delphin LeadBARRIER
Move your mouse over image

Delphin LeadBARRIER

23,00 lei
cu TVA

Delphin LeadBARRIER

Acum nu mai este necesar să detașați plumbul sau coșulețul feeder de pe lansetă după fiecare partidă de pescuit! Delphin LeadBARRIER este un accesoriu foarte util cu ajutorul căruia plumbul sau montura pot fi strânse și păstrate cu ușurință pe lansetă fără a exista riscul deteriorării monturii sau a lansetei. Astfel, pe timpul transportului lansetele dumneavoastră sunt gata echipate pentru pescuit. Față de alte produse similare, accesoriul LeadBARRIER este potrivit pentru orice tip de montură cu plumb culisant sau fix. Cu ajutorul acestui accesoriu veți economisi timp prețios și nu va mai trebui să căutați plumbul sau coșulețul feeder potrivit

Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Delphin LeadBARRIER

Acum nu mai este necesar să detașați plumbul sau coșulețul feeder de pe lansetă după fiecare partidă de pescuit! Delphin LeadBARRIER este un accesoriu foarte util cu ajutorul căruia plumbul sau montura pot fi strânse și păstrate cu ușurință pe lansetă fără a exista riscul deteriorării monturii sau a lansetei. Astfel, pe timpul transportului lansetele dumneavoastră sunt gata echipate pentru pescuit. Față de alte produse similare, accesoriul LeadBARRIER este potrivit pentru orice tip de montură cu plumb culisant sau fix. Cu ajutorul acestui accesoriu veți economisi timp prețios și nu va mai trebui să căutați plumbul sau coșulețul feeder potrivit. LeadBARRIER este construit dintr-un material moale de calitate și este prevăzut cu benzi tip velcro pentru o fixare cât mai bună.

 

Mărimea universală a acestui produs asigură utilizarea pe orice lansetă Delphin cât și pe lansete produse de către alți producători.

 

Parametri tehnici:

Dimensiuni: 25x8cm

101001345
5 Produse

Referinte specifice