This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.

La reducere

Ochelarii de soare fotocromatici Delphin SG BLACK lentile maro
Move your mouse over image

Ochelarii de soare fotocromatici Delphin SG BLACK lentile maro

181,00 lei
cu TVA

Ochelarii de soare fotocromatici Delphin SG BLACK lentile maro

Ochelari din generaţia cea mai nouă în trei variante diferite pe care îi veţi utiliza în timpul pescuitului, dar nu veţi renunţa la ei nici în viaţa curentă! Prin designul lor aceşti ochelari se potrivesc unui grup foarte larg de oameni nu numai pe partea funcţională dar şi pe ceea vizuală. Seria SG Black oferă o ramă complet din aluminiu eloxat în culoare neagră mată. Datorită utilizării aluminiului ochelarii sunt extrem de rigizi, dar şi foarte uşori (doar 28g).

Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Ochelarii de soare fotocromatici Delphin SG BLACK lentile maro

Ochelari din generaţia cea mai nouă în trei variante diferite pe care îi veţi utiliza în timpul pescuitului, dar nu veţi renunţa la ei nici în viaţa curentă! Prin designul lor aceşti ochelari se potrivesc unui grup foarte larg de oameni nu numai pe partea funcţională dar şi pe ceea vizuală. Seria SG Black oferă o ramă complet din aluminiu eloxat în culoare neagră mată. Datorită utilizării aluminiului ochelarii sunt extrem de rigizi, dar şi foarte uşori (doar 28g). Rama este perfect prelucrată mecanic, aşa că nici în articulaţiile braţelor nu există nici cel mai mic joc. Capetele braţelor sunt cauciucate în mod decent pe partea interioară, pentru ca ochelarii să stea şi mai bine la locul lor şi în timpul activităţilor sportive. Cauciucate sunt şi conectoarele care calcă pe nasul dumneavoastră. Aceasta asigură un confort suficient şi în plus este posibilă şi îndoirea acestora într-un mod simplu, ceea ce asigură o aşezare perfectă pentru nasuri cu lăţime diferită. Calitatea ochelarilor propriu zişi o mai subliniază şi husa rigidă în combinaţia schelet + piele eco.

 

Este vorba de modelul de vârf al seriei Black. Lentilele sunt semitransparente, în plus cu tratarea fotocromatică a lentilelor. Aceasta asigură, că în timpul radiaţiilor luminoase puternice lentilele se întunecă, în timpul vizibilităţii slabe şi semiîntunericului se deschid la culoare. Prin aceasta este asigurată o vedere perfectă în orice condiţii de luminozitate.

 

Parametri tehnici:

Lăţime nas: 1,8cm

Dimensiune lentilă: 5,5x4cm

Lungime braţ: 14cm

 

Ochelarii polarizanţi Delphin sunt un produs de înaltă calitate cu toate certificatele şi testele necesare solicitate de Uniunea Europeană. Acest lucru garantează caracteristicile lor de vârf confirmate de multe teste.

920121280
2 Produse

Referinte specifice