This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.

La reducere

Produse noi

Tigaie Delphin ProfiPAN
Move your mouse over image

Tigaie Delphin ProfiPAN

162,00 lei
cu TVA

 Tigaie Delphin ProfiPAN

 ProfiPAN este o tigaie dublă cu sistem de  blocare, care vă va permite să gătiți cu ușurință o varietatate de mâncăruri indiferent dacă vă aflați la pescuit, în drumeții sau vă petreceți timpul în natură cu cortul. Mulțumită magnetului de pe mâner jumătățile individuale ale tigăii se fixează perfect după închidere astfel încât să puteți roti tigaia pe parcursul preparării mâncărurilor. Garnitura rezistentă la temperaturi înalte asigură deasemenea etanșeitate foarte bună. Avantajul incontestabil al acestui tip de tigaie este faptul că temperatura se acumulează în interior și nu se pierde în timpul preparării mâncării. 

Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Tigaie Delphin ProfiPAN

 ProfiPAN este o tigaie dublă cu sistem de  blocare, care vă va permite să gătiți cu ușurință o varietatate de mâncăruri indiferent dacă vă aflați la pescuit, în drumeții sau vă petreceți timpul în natură cu cortul. Mulțumită magnetului de pe mâner jumătățile individuale ale tigăii se fixează perfect după închidere astfel încât să puteți roti tigaia pe parcursul preparării mâncărurilor. Garnitura rezistentă la temperaturi înalte asigură deasemenea etanșeitate foarte bună. Avantajul incontestabil al acestui tip de tigaie este faptul că temperatura se acumulează în interior și nu se pierde în timpul preparării mâncării. Astfel gătitul mâncărurilor devine mult mai ușor și rapid. Tigaia este construită din aluminiu cu un finisaj care nu permite lipirea mâncărurilor, reducând astfel prăjirea excesivă. Suprafața specială a tigăii este rezistentă și foarte ușor de întreținut.

ProfiPAN  se livrează cu o garnitură de schimb, la nevoie existând posibilitatea de a achiziționa garnituri suplimentare.

 

Parametri tehnici:

Dimensiunile tigăii: 28cm x 22cm x 7cm

Lungime mâner: 20cm

Dimensiuni totale cu mâner: 28cm x 42cm x 7cm

 

 

101002095
1 Obiect

Referinte specifice