This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.

La reducere

TWISTERE REINS ROCKVIBE SHAD 7.6CM (3") WATERMELON RED 15 BUC
Move your mouse over image

TWISTERE REINS ROCKVIBE SHAD 7.6CM (3") WATERMELON RED 15 BUC

29,00 lei
cu TVA

TWISTERE REINS ROCKVIBE SHAD 7.6CM (3") WATERMELON RED 15 BUC

Rockvibe Shad de la REINS este o naluca fabricata din cauciuc elastic, cu striatii, care este recomandata pentru pescuitul cu succes al bibanului sau al salaului. Forma subtire a corpului in combinatie cu paleta mare a cozii (paddle-tail) si compusul relativ moale din cauciuc, fac ca Rockvibe Shad sa fie extrem de provocator in urma vibratilor pe care le produce in timpul recuperarii. 

Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

TWISTERE REINS ROCKVIBE SHAD 7.6CM (3") WATERMELON RED 15 BUC

Rockvibe Shad de la REINS este o naluca fabricata din cauciuc elastic, cu striatii, care este recomandata pentru pescuitul cu succes al bibanului sau al salaului. Forma subtire a corpului in combinatie cu paleta mare a cozii (paddle-tail) si compusul relativ moale din cauciuc, fac ca Rockvibe Shad sa fie extrem de provocator in urma vibratilor pe care le produce in timpul recuperarii. Nalucile sunt impregnate cu sare si diverse arome, ceea ce le confera un plus de atractie.

NOTA: Shadurile Rockvibe 7.62 cm pot fi armate cu jiguri normale nr.2 sau nr.1, respectiv cu offseturi nr.2 sau nr.1.

Rockvibe Shad este o naluca soft proiectata in Japonia, de o forma unica, ce beneficiaza atat de striatii mari cat si de striatii mici spre coada de forma unei palete ingrosate "paddle-tail". Acest ansamblu ofera o actiune si o vibratie foarte puternica. Daca peste toate acestea mai adaugam si atractantul foarte puternic de crevete Shrimp Flavor, intelegem de ce este una dintre cele mai apreciate naluci soft in lume cu rezultate deosebite atat in pescuitul de placere cat si in cel de competitie.

 

Detalii tehnice:

Lungime: 3" = 7,62 cm,

Greutate: 2,4g

Cantitate: 15 buc

REINS-RS3025
2 Produse

Referinte specifice