This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.

La reducere

TWISTERE REINS BUBBLING SHAD 7.6CM (3") MOTOR OIL PEPPER 8 BUC
Move your mouse over image

TWISTERE REINS BUBBLING SHAD 7.6CM (3") MOTOR OIL PEPPER 8 BUC

34,00 lei
cu TVA

TWISTERE REINS BUBBLING SHAD 7.6CM (3") MOTOR OIL PEPPER 8 BUC

Reins Bubbling Shad este un shad realizat din plastic moale si rezistent, intr-o gama variata de culori, atat simple cat si in combinatii stralucitoare. Designul si culorile gamei depasesc standardele actuale ale celor mai multi producatori de naluci moi de pe piata de profil. Corpul alungit, perfect echilibrat ii confera un balans ideal, atat pe monturile cu jig, cat si pe cele offset.

Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

TWISTERE REINS BUBBLING SHAD 7.6CM (3") MOTOR OIL PEPPER 8 BUC

Reins Bubbling Shad este un shad realizat din plastic moale si rezistent, intr-o gama variata de culori, atat simple cat si in combinatii stralucitoare. Designul si culorile gamei depasesc standardele actuale ale celor mai multi producatori de naluci moi de pe piata de profil. Corpul alungit, perfect echilibrat ii confera un balans ideal, atat pe monturile cu jig, cat si pe cele offset. Lungimea de 5cm recomanda acesta naluca in special pentru pescuitul, salaului, stiucii si chiar a bibanului, pe lacuri si rauri. Atentia pentru detaliu acordata realizarii acestor shad-uri poate fi usor observata de catre un pescar experimentat.

Descriere produs:Bubbling Shad este o naluca soft proiectata in Japonia de o forma unica, cu striatii pe toata lungimea corpului si coada de forma unei palete ingrosate "paddle-tail".

Acest ansamblu creeaza o structura foarte flexibila si datorita striatiilor care genereaza turbulente in apa are o actiune provocatoare chiar si la recuperari lente.

Materialului din care e confectionata ofera o actiune si o vibratie foarte puternica care nu lasa indiferenti pestii rapitori. Bineinteles ca nu lipseste atractantul foarte puternic de crevete Shrimp Flavor specific nalucilor Reins.

Este o naluca eficienta la pescuitul stiucii si salaului in montaje clasice cu jig sau offset.

 

Detalii tehnice:

Lungime: 3" = 7.62 cm

Greutate naluca: 4.5g

Cantitate: 8 buc / plic

REINS-BS3429
2 Produse

Referinte specifice