This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.
Mulineta/multiplicator Black Hawk pentru...

Mulineta/multiplicator Black Hawk pentru baitcasting

BlackHawk
Stoc epuizat
249,00 lei
Cu TVA

Mulineta/multiplicator Black Hawk pentru baitcasting este o mulinetă de baitcasting ușoară și fiabilă, având 8 rulmenți și tambur adânc de capacitate mare. Este prevăzută cu frână mecanică și magnetică și sistem de așezare a firului pe tambur de mare precizie. Raportul de recuperare de 6,3:1 o face ideală pentru pescuitul la spinning.

 

Mulineta/multiplicator Black Hawk pentru baitcasting

Mulineta/multiplicator Black Hawk pentru baitcasting este o mulinetă de baitcasting ușoară și fiabilă, având 8 rulmenți și tambur adânc de capacitate mare. Este prevăzută cu frână mecanică și magnetică și sistem de așezare a firului pe tambur de mare precizie. Raportul de recuperare de 6,3:1 o face ideală pentru pescuitul la spinning. Mulineta are varianta atat cu manerul pe stanga cat si cu manerul pe dreapta.

Caracteristici mulineta/multiplicator Black Hawk pentru baitcasting

Capacitate: 0,25mm/110m

Raport recuperare: 6.3:1

8 rulmenti

Greutate: 214g.

Tambur: Al.

Mulinetă de baitcasting ușoară și fiabilă, având 8 rulmenți și tambur adânc de capacitate mare. Este prevăzută cu frână mecanică și magnetică și sistem de așezare a firului pe tambur de mare precizie. Raportul de recuperare de 6,3:1 o face ideală pentru pescuitul la spinning. Mulineta are varianta atat cu manerul pe stanga cat si cu manerul pe dreapta.

No reviews

S-ar putea sa-ti placa

Product added to wishlist
Product added to compare.