This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.

La reducere

Cablu de Siguranta DAM Safety Coil Cord
Move your mouse over image

Cablu de Siguranta DAM Safety Coil Cord

17,50 lei
cu TVA

Cablu de Siguranta DAM Safety Coil Cord este simplu de utilizat, dar super-eficient ! Poate fi folosit pentru a prinde lanseta, astfel incat atunci cand accidental cade in apa, o puteti recupera usor, fara sa fie nevoie sa faceti o baie.Are un miez din sarma din otel. Greutatea pe care o poate tracta este de 20Kg. Se intinde aprox 2.5m, astfel incat iti ofera lejeritate in recuperare. Cablu este dotat cu cliposuri de prindere gen snap din metal.

Cantitate
Stoc epuizat

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Cablu de Siguranta DAM Safety Coil Cord este simplu de utilizat, dar super-eficient ! Poate fi folosit pentru a prinde lanseta, astfel incat atunci cand accidental cade in apa, o puteti recupera usor, fara sa fie nevoie sa faceti o baie.Are un miez din sarma din otel. Greutatea pe care o poate tracta este de 20Kg. Se intinde aprox 2.5m, astfel incat iti ofera lejeritate in recuperare. Cablu este dotat cu cliposuri de prindere gen snap din metal.

Caracteristici generale

Specie peste            crap,amur,novac,caras,lin,platica,mreana,somn,morun,nisetru,pastruga,cega,calcan,chefal,stavrid,stiuca,salau,biban,bass

Stil pescuit      spinning,bait casting,crap,barca,dunare,surfcasting

4030952014

Referinte specifice