Politica de cookie

Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.
cititi Politica de confidentialitate  Termeni si conditii

La reducere

  • Pret redus
Geanta DAM Effzett Carryall 48*30*26cm
Move your mouse over image

Geanta DAM Effzett Carryall 48*30*26cm

295,92 RON Salveaza 28%
411,00 RON
cu TVA

Geanta DAM Effzett Carryall este o geanta extrem de practica datorita faptului ca dezvoltatorii acesteia s-au gandit in primul rand la nevoile pescarilor de spinning si la cerintele acestora. Geanta este echipata cu 3 buzunare laterale de mari dimensiuni plus inca o geanta detasabila in partea de sus , in interior geanta are 3 cutii , impermeabile, pentru depozitarea nalucilor . In compartimentul detasabil este suficient loc pentru ca pescarul sa isi poate depozita acolo lucrurile valoroase , lucruri ce au nevoie de o accesibilitate crescuta ( ex: telefon, acte ). Partea detasabila este echipata cu maner plus un separator in interior . Dam Effzett Carryall vine insotita de o banda pentru umar , lucru ce face din aceasta geanta alegerea numarul 1 pentru orice pescar. 

Cantitate

 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Geanta DAM Effzett Carryall este o geanta extrem de practica datorita faptului ca dezvoltatorii acesteia s-au gandit in primul rand la nevoile pescarilor de spinning si la cerintele acestora. Geanta este echipata cu 3 buzunare laterale de mari dimensiuni plus inca o geanta detasabila in partea de sus , in interior geanta are 3 cutii , impermeabile, pentru depozitarea nalucilor . In compartimentul detasabil este suficient loc pentru ca pescarul sa isi poate depozita acolo lucrurile valoroase , lucruri ce au nevoie de o accesibilitate crescuta ( ex: telefon, acte ). Partea detasabila este echipata cu maner plus un separator in interior . Dam Effzett Carryall vine insotita de o banda pentru umar , lucru ce face din aceasta geanta alegerea numarul 1 pentru orice pescar. Geanta are o dimensiune de 48x30x26 cm si este confectionata din polyester 600D . Aceasta geanta este extrem de versatila si la moda - vă va plăcea!

Caracteristici Camping bagajerie

Nr. Buc./pac.  1

Culoare           Negru,Rosu

Caracteristici generale

Specie peste  stiuca,salau,biban,bass,clean,avat,pastrav,lipan,lostrita,somn

Stil pescuit    spinning,bait casting,street fishing,fly fishing,dunare,barca

504098349001
4 Produse

Referinte specifice