Politica de cookie

Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.
cititi Politica de confidentialitate  Termeni si conditii

La reducere

  • -28%
Geanta DAM Effzett Carryall 48*30*26cm
Move your mouse over image

Geanta DAM Effzett Carryall 48*30*26cm

295,92 lei Salveaza 28%
411,00 lei
cu TVA

Geanta DAM Effzett Carryall este o geanta extrem de practica datorita faptului ca dezvoltatorii acesteia s-au gandit in primul rand la nevoile pescarilor de spinning si la cerintele acestora. Geanta este echipata cu 3 buzunare laterale de mari dimensiuni plus inca o geanta detasabila in partea de sus , in interior geanta are 3 cutii , impermeabile, pentru depozitarea nalucilor . In compartimentul detasabil este suficient loc pentru ca pescarul sa isi poate depozita acolo lucrurile valoroase , lucruri ce au nevoie de o accesibilitate crescuta ( ex: telefon, acte ). Partea detasabila este echipata cu maner plus un separator in interior . Dam Effzett Carryall vine insotita de o banda pentru umar , lucru ce face din aceasta geanta alegerea numarul 1 pentru orice pescar. 

Cantitate
Stoc epuizat

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Geanta DAM Effzett Carryall este o geanta extrem de practica datorita faptului ca dezvoltatorii acesteia s-au gandit in primul rand la nevoile pescarilor de spinning si la cerintele acestora. Geanta este echipata cu 3 buzunare laterale de mari dimensiuni plus inca o geanta detasabila in partea de sus , in interior geanta are 3 cutii , impermeabile, pentru depozitarea nalucilor . In compartimentul detasabil este suficient loc pentru ca pescarul sa isi poate depozita acolo lucrurile valoroase , lucruri ce au nevoie de o accesibilitate crescuta ( ex: telefon, acte ). Partea detasabila este echipata cu maner plus un separator in interior . Dam Effzett Carryall vine insotita de o banda pentru umar , lucru ce face din aceasta geanta alegerea numarul 1 pentru orice pescar. Geanta are o dimensiune de 48x30x26 cm si este confectionata din polyester 600D . Aceasta geanta este extrem de versatila si la moda - vă va plăcea!

Caracteristici Camping bagajerie

Nr. Buc./pac.  1

Culoare           Negru,Rosu

Caracteristici generale

Specie peste  stiuca,salau,biban,bass,clean,avat,pastrav,lipan,lostrita,somn

Stil pescuit    spinning,bait casting,street fishing,fly fishing,dunare,barca

504098349001

Referinte specifice