Politica de cookie

Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.
cititi Politica de confidentialitate  Termeni si conditii

La reducere

  • Pret redus
Lanseta Browning Argon River Feeder RD 3.90m 90gr
Move your mouse over image

Lanseta Browning Argon River Feeder RD 3.90m 90gr

386,34 RON Salveaza 6%
411,00 RON
cu TVA

Lanseta Browning Argon River Feeder RD 3.90m 90gr

Browning Argon Feeder este lanseta ce se potriveste perfect in mana oricarui pescar . fie pescar de competitie , fie pescar experimentat sau incepator. Ce 4 modele din seria Browning Argon River Feeder acopera toate necesitatile unui pescuit greu . Blank-ul subtine si rapid , designul impesionant in combinatia culorilor de rosu cu negru , mandria revolutionara si care se aseaza perfect in mana , inelele SIC , toate dimensiunile si actiunile folosite frecvent de orice pescar , fac din Browning Argon Feeder cea mai buna lanseta din segmentul ei in raportul calitate-pret. Inele SIC si mandrina de inalta calitate vin ca si standard, iar manerul din pluta combinat.

Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Lanseta Browning Argon River Feeder RD 3.90m 90gr

Browning Argon Feeder este lanseta ce se potriveste perfect in mana oricarui pescar . fie pescar de competitie , fie pescar experimentat sau incepator. Ce 4 modele din seria Browning Argon River Feeder acopera toate necesitatile unui pescuit greu . Blank-ul subtine si rapid , designul impesionant in combinatia culorilor de rosu cu negru , mandria revolutionara si care se aseaza perfect in mana , inelele SIC , toate dimensiunile si actiunile folosite frecvent de orice pescar , fac din Browning Argon Feeder cea mai buna lanseta din segmentul ei in raportul calitate-pret. Inele SIC si mandrina de inalta calitate vin ca si standard, iar manerul din pluta combinat cu Duplon echilibreaza perfect lanseta. La lungimea de 3,60m actiune 30-90 gr , lanseta vine echipata in standard cu varfuri de 1,00 oz, 1,50 oz si 2oz. La lungimea de 3,60m actiune 40-120 gr  si 3,90m actiune 30-90 gr , lansetele vin echipate in standard cu varfuri de 1,00oz, 2,00 oz si 3,00oz. Iar la lungimea de 3,90m cu actiunea de 50-150gr varfurile sunt de 2,00oz, 3,00oz si 4,00oz.

Caracteristici generale

Indicativ        R/D

Specie peste            crap,amur,novac,sanger,buffalo,caras,babusca,rosioara,platica,mreana,lin,clean,vaduvita,scobar

Stil pescuit    Feeder,Stationar

Caracteristici Lansete

Lungime(m)     3.9

Numar elemente        3

Greutate(gr)  329

Actiune           Medium Fast

Greutate la lansare(gr)(lbs) 30-90

Lungime la transport(m)       1,36

21512215390
1 Obiect

Referinte specifice