This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.

La reducere

Mulineta Banax Helicon 5600NF
Move your mouse over image

Mulineta Banax Helicon 5600NF

269,00 lei
cu TVA

Mulineta Banax Helicon 5600NF

Ajunsa la cea de-a patra generatie, modelul Banax Helicon 5600NF se remarca in primul rand prin robustetea angrenajului si corpul metalic. Chiar daca are o greutate considerabila ofera siguranta si rezerva de putere in lupta cu pestii de talie mare. Mulineta este echiapta cu 6 rulmenti din otel inoxidabil plasati in punctele esentiale ale angrenajelor. Corpul mulinetei este fabricat din metal rezistent la coroziune si are un design compact. Frana frontala dispune de un reglaj fin. Mulineta este echipata si cu frana de atac cu reglare fiind  pozitionata in partea posterioara.

Cantitate
Stoc epuizat

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Mulineta Banax Helicon 5600NF

Ajunsa la cea de-a patra generatie, modelul Banax Helicon 5600NF se remarca in primul rand prin robustetea angrenajului si corpul metalic. Chiar daca are o greutate considerabila ofera siguranta si rezerva de putere in lupta cu pestii de talie mare. Mulineta este echiapta cu 6 rulmenti din otel inoxidabil plasati in punctele esentiale ale angrenajelor. Corpul mulinetei este fabricat din metal rezistent la coroziune si are un design compact. Frana frontala dispune de un reglaj fin. Mulineta este echipata si cu frana de atac cu reglare fiind  pozitionata in partea posterioara.

Tamburul “long-cast” din aluminiu este capabil sa inmagazineze nu mai putin de 480m de fir cu diametrul 0.30mm, fiind unul dintre atuurile care au facut din Helicon o mulineta populara. Tamburul este prevazut cu buza subtire, titanizata, doua atribute care contribuie la realizarea aruncarilor la mare distanta. Forma tamburului si a buzei acestuia permit derularea usoara si fara frecare accentuata a firului in timpul lansarii. Buza titanizata confera rezistenta sporita permitand folosirea fara probleme a firelor textile. Mulineta Banax Helicon 5600NF este echipata cu tambur de rezerva din grafit.

Pick-up-ul este supradimensionat pentru a reduce frecarea firului la lansare. Galetul metalic este supradimensionat pentru a reduce frecarea firului la recuperare. Manivela metalica are un design ergonomic si este pliabila pentru a usura pastrarea si transportul. Sistemul de prindere cu surub permite montarea manivelei atat pe partea dreapta a mulinetei cat si pe parte stanga a acesteia. Manerul manivelei este supradimensionat si este confectionat dintr-un material cauciucat cu aderenta sporita chiar si atunci cand aveti mana uda.

Caracteristici:

Numar rulmenti: 6 (5+1);

Corp din metal rezistent la coroziune;

Tambur long-cast din aluminiu;

Tambur rezerva: Da

Frana rapida: Nu

Sistem baitrunner incorporat;

Frana fata supra-dimensionata si reglabila fin;

Galet metalic supra-dimensionat;

Ax si pick-up din otel inoxidabil;

Manivela din otel cu buton soft-touch.

Varianta: 6500

Capacitate tambur: 0.30mm/480m;

Raport de recuperare: 4.7:1;

Greutate (specificatie producator): 820g.

Capacitate tambur varianta 6500

0.25mm/690m

0.28mm/550m

0.30mm/480m

0.35mm/350m

0.40mm/270m

21605-082

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Pret 149,00 lei
Mulinetă destinată pescuitului staționar, echipată cu 6...
Mulinetă destinată pescuitului staționar, echipată cu 6 rulmenți și corp protejat cu un material special. Mulineta inovează atât prin structura care...
Pret 224,10 lei Pret de baza 249,00 lei -10%
Mulineta Baracuda Reward 8000 pentru crap este o mulinetă...
Mulineta Baracuda Reward 8000 pentru crap este o mulinetă pentru pescuit la crap, cu o construcție deosebit de robustă, echipată cu 8 rulmenți și tambur...
  • -10%