Politica de cookie

Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.
cititi Politica de confidentialitate  Termeni si conditii

La reducere

Produse noi

Cele mai cumparate

  • Pret redus
Nada Browning Groundbait Champion Method Mussel Green 1kg
Move your mouse over image

Nada Browning Groundbait Champion Method Mussel Green 1kg

28,41 RON Salveaza 5%
29,90 RON
cu TVA

Nada Browning Groundbait Champion Method Mussel Green 1kg

Nada Browning Groundbait Champion's Method Mussel Green este de culoare verde pentru utilizarea eficienta in ape limpezi. Contine faina de peste si ulei de peste. O nada intens atractiva, ce se leaga bine avand un grad de aderenta optim fata de momitorul method. Champion’s Method - nou dezvoltata si inovativa serie de nade, targetata in special pentru pesti record in pescuitul la method.In Green Mussel folosim un mix de pelete de cea mai buna calitate , imbogatit cu alte ingrediente care rafineaza printr-o aroma care confera mixturii compozitia finala, de nada care nu rateaza. 

Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Nada Browning Groundbait Champion Method Mussel Green 1kg

Nada Browning Groundbait Champion's Method Mussel Green este de culoare verde pentru utilizarea eficienta in ape limpezi. Contine faina de peste si ulei de peste. O nada intens atractiva, ce se leaga bine avand un grad de aderenta optim fata de momitorul method. Champion’s Method - nou dezvoltata si inovativa serie de nade, targetata in special pentru pesti record in pescuitul la method.In Green Mussel folosim un mix de pelete de cea mai buna calitate , imbogatit cu alte ingrediente care rafineaza printr-o aroma care confera mixturii compozitia finala, de nada care nu rateaza. Se detaseaza cu usurinta de pe naditor si formeaza un covor verde pe fundul apei in foarte scurt timp atragand platica si toti pestii albi, de mari dimensiuni, catre zona nadita. Instructiuni de utilizare : amestecati nada cu 600ml de apa si lasati-o sa se compuna pentru aprox. 10 minute, astfel incat nada sa absoarba complet apa.

Caracteristici generale             

Specie peste            crap,amur,novac,scoicar,caras,babusca,rosioara,platica,mreana,lin,clean,scobar

Stil pescuit    feeder,match,crap,varga,bolgnese,barca,dunare

Caracteristici Nade / Momeli / Atractanti

Aroma Mussel Green

Cantitate recipient   1 kg

9193970080
3 Produse

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Pret 27,55 RON Pret de baza 29,00 RON -5%
Nada Giant Traper pentru lacuri si rauri 2.5 kg...
Nada Giant Traper pentru lacuri si rauri 2.5 kg Nada Giant este o nada cu granulatie mare, disponibila in doua variante: pentru lac si pentru rau
  • Pret redus