Politica de cookie

Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.
cititi Politica de confidentialitate  Termeni si conditii

La reducere

Produse noi

Lanseta fibra de carbon Baracuda Absolute Feeder
Move your mouse over image

Lanseta fibra de carbon Baracuda Absolute Feeder

499,00 RON
cu TVA

 Lanseta fibra de carbon Baracuda Absolute Feeder este o lansetă inovatoare, care deschide o nouă nișă în pescuitul la feeder. Dacă toate lansetele clasice de feeder, indiferent de lungimea lor, erau constituite din 3 tronsoane plus vârfuri interschimbabile, această lansetă are ca noutate ultimul tronson interschimbabil, full carbon.

Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Lanseta fibra de carbon Baracuda Absolute Feeder

Lanseta fibra de carbon Baracuda Absolute Feeder este o lansetă inovatoare, care deschide o nouă nișă în pescuitul la feeder. Dacă toate lansetele clasice de feeder, indiferent de lungimea lor, erau constituite din 3 tronsoane plus vârfuri interschimbabile, această lansetă are ca noutate ultimul tronson interschimbabil, full carbon. Practic lanseta este formată din 3 tronsoane, ultimul dintre ele existând în 4 variante (2oz, 3oz, 4oz, 5oz), fiecare dintre variante fiind un vârf plin din carbon. Această lansetă poate fi folosită la pescuitul stil feeder dar și la pescuitul staționar al crapului.

Caracteristici lanseta fibra de carbon Baracuda Absolute Feeder

Lungime: 3,9 m

Actiune: A: <180g.

Lungime stransa: 144cm

Greutate: 393-403g.

 Tronsoane: 2 + 4 tronsoane de varf.

Inele: 16

Material: carbon 30T<99%

Lansetă inovatoare, care deschide o nouă nișă în pescuitul la feeder. Dacă toate lansetele clasice de feeder, indiferent de lungimea lor, erau constituite din 3 tronsoane plus vârfuri interschimbabile, această lansetă are ca noutate ultimul tronson interschimbabil, full carbon. Practic lanseta este formată din 3 tronsoane, ultimul dintre ele existând în 4 variante (2oz, 3oz, 4oz, 5oz), fiecare dintre variante fiind un vârf plin din carbon. Această lansetă poate fi folosită la pescuitul stil feeder dar și la pescuitul staționar al crapului. 

În funcție de care din cele 4 vârfuri disponibile se folosește, greutatea lansetei variază, după cum urmează: 393g, 399g, 401g, 403g.

Absolute Feeder
1 Obiect

Referinte specifice