Politica de cookie

Acest site folosește module cookie pentru a îmbunătăți serviciul și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea site-ului în continuare vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.
cititi Politica de confidentialitate  Termeni si conditii

Fir textil YGK G-Soul X8 Upgrade PE 200m
Move your mouse over image

Fir textil YGK G-Soul X8 Upgrade PE 200m

195,00 RON
cu TVA

CARACTERISTICI:

Grosime # 0.8 / 0.148mm / 16lb

*Lungime: 200m

*Culoare: verde fluo

*Perfect rotund

*Rezistenta sporita la abraziune

*Foarte suplu si excelent pentru lanseuri

*Nu absoarbe apa

*Firul nu isi pierde culoarea

*Marcaje albe la distanta de 1 m pe toata lungimea firului pentru a putea fi masurat cu acurate atunci cand este pus pe mulineta

 

Cantitate

 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

-YGK  este unul dintre cei mai importanti si inovatori producatori de fire textile din Japonia. Pentru multi ani produsele lor au fost vandute exclusiv pe piata japoneza, o piata foarte competitiva, unde firma YGK a reusit sa urce in top si sa se mentina acolo.

-Modelul  G-SOUL X8 UPGRADE este cel mai avansat fir al firmei nipone YGK si cel mai apreciat pe piata din Europa si implicit, Romania.

 -Pentru producerea acestui fir, producatorul a folosit un proces inovator de impletire a firelor si de asezare a acestora in straturi foarte stranse. Multumita acestei tehnologii de ultima ora, firul are multe proprietati remarcabile: rezistenta, suplete si castabilitate de top.

 -Avantajul principal al acestui fir este insa grosimea sa foarte mica si rezistenta uimitor de mare ! ( 22 lb rezistenta pentru o grosime de #1.0). O rezistenta atat de mare la un fir atat de subtire este imposibil de gasit la orice alt fir textil de pe piata la ora actuala.

 

YGK-D611-#0.8
6 Produse

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa