This shop uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our sites.
Fir textil YGK G-Soul X8 Upgrade PE 200m
Move your mouse over image

Fir textil YGK G-Soul X8 Upgrade PE 200m

195,00 lei
cu TVA

CARACTERISTICI:

Grosime # 0.8 / 0.148mm / 16lb

*Lungime: 200m

*Culoare: verde fluo

*Perfect rotund

*Rezistenta sporita la abraziune

*Foarte suplu si excelent pentru lanseuri

*Nu absoarbe apa

*Firul nu isi pierde culoarea

*Marcaje albe la distanta de 1 m pe toata lungimea firului pentru a putea fi masurat cu acurate atunci cand este pus pe mulineta

 

Cantitate
Stoc epuizat

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

-YGK  este unul dintre cei mai importanti si inovatori producatori de fire textile din Japonia. Pentru multi ani produsele lor au fost vandute exclusiv pe piata japoneza, o piata foarte competitiva, unde firma YGK a reusit sa urce in top si sa se mentina acolo.

-Modelul  G-SOUL X8 UPGRADE este cel mai avansat fir al firmei nipone YGK si cel mai apreciat pe piata din Europa si implicit, Romania.

 -Pentru producerea acestui fir, producatorul a folosit un proces inovator de impletire a firelor si de asezare a acestora in straturi foarte stranse. Multumita acestei tehnologii de ultima ora, firul are multe proprietati remarcabile: rezistenta, suplete si castabilitate de top.

 -Avantajul principal al acestui fir este insa grosimea sa foarte mica si rezistenta uimitor de mare ! ( 22 lb rezistenta pentru o grosime de #1.0). O rezistenta atat de mare la un fir atat de subtire este imposibil de gasit la orice alt fir textil de pe piata la ora actuala.

 

YGK-D611-#0.8

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa